染布房街個邊好多酒吧~又得食下野,今次為大家一間無論Cocktail定係嘢食都非常高質嘅bar&restaurant🥂而且入邊啲嘢食仲要係中西合璧!有驚喜😏💂🏻‍♀️《白汁蘑菇海鮮狗仔粉》$119我諗好多人都食過狗仔粉,加菜脯,甚至加多碗火鴨翅🤣🤣但係配白汁蘑菇海鮮咁搞鬼!?我又真係第一次,仲要一樣都係有菜脯😍估唔到又出乎意料地咁夾,完全比到好大驚喜我,必食!!!評分: 95/100💂🏻‍♀️《黑松露肉醬千層麵》$138肉醬千層麵呢個配搭,又係唔會出錯🥢今次呢個又加咗啲今次呢個又加咗啲黑松露,成個肉醬千層麵嘅層次又提升左~冇失望🤩評分: 88/100💂🏻‍♀️《芝士軟殼蟹窩夫漢堡》$109又係多國菜嘅組合~軟殼蟹超大舊,加埋芝士喺上面係極度邪惡,下面個窩夫係有少少甜甜地,平時襯雪糕個款,多重體驗🤣兵仔覺得還好,但個薯圈就真係好好食🥳評分: 80/100💂🏻‍♀️《五顏六色彩虹撚》$84呢杯係cocktail特飲嚟,佢另外都仲有好多好有特色嘅Cocktail~大家都可以試吓!呢一杯酒味會唔會好重但係非常解渴,而且沙冰幾清新,又夠大杯又打到卡,正😋評分: 90/100總結:環境西式,幾啱同朋友一齊

💂🏻‍♀️《白汁蘑菇海鮮狗仔粉》$119

評分: 80/100

💂🏻‍♀️《五顏六色彩虹撚》$84
評分: 90/100

總結:
環境西式,幾啱同朋友一齊食飯,飲杯嘢傾吓計~野食夠特別,唔係千篇一律嘅西餐😎有佢地自己嘅特色!條街都有好多正野,就算食完其他嘢過嚟飲杯嘢都唔錯🤓
頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
$200 (Dinner)
  • 白汁磨菇海鮮狗仔粉
  • 五顏六色彩虹撚