行經小食林立嘅旺角,你會食啲咩?揀左試下呢間經過見到嘅泰式煎餅,終於唔洗一定響大西北先食到!—------------------------------🔶「麻辣雞絲煎餅」$40(外賣盒+ $1)明明好多經典款畀揀,但就係都要試下啲未食過嘅嘢!麻辣雞絲即叫即整,8至10分鐘,一打開就嗅到浸辣味。上面舖左辣嘅沙律醬同紫菜,一夾起就feel到好足料,仲要我哋擺左一段時間都仲脆脆地。可惜啲雞絲有啲「鞋」,同埋辣味單調得嚟有啲「喇喉」。—------------------------------嗰到舖面較細,唔係好方便堂食,如果真係想食可以買外賣翻屋企,同埋留意下附近有咩地方食到,疫情期間要小心唔好響街除口罩,畀人捉罰5000就唔好
🔶「麻辣雞絲煎餅」$40(外賣盒+ $1)
明明好多經典款畀揀,但就係都要試下啲未食過嘅嘢!
麻辣雞絲即叫即整,8至10分鐘,一打開就嗅到浸辣味。
可惜啲雞絲有啲「鞋」,同埋辣味單調得嚟有啲「喇喉」。
麻辣雞絲煎餅
2022-05-08
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)