2020-04-30 1172 views
兩年前幫襯過一次,今次再番黎試,好可惜已經冇左黑毛豬串燒配蕃薯條。餐牌亦冇漢堡包選擇,於是揀左個松葉蟹意粉、煎比目魚配黑松露薯條同雞翼拼盤。意粉先到,每條意粉都沾滿明太子醬,蟹鉗好鮮甜,有驚喜然後到雞翼拼盤,二人枱空間唔算大,放左意粉同雞翼拼盤已經再冇多餘位置。有四款雞翼口味,個人認為咸蛋同蒜蓉味較好味,但炸皮非常厚,大口咬落去都只係咬到炸皮,未咬到雞翼皮。最後係煎比目魚,比目魚好滑好肥美,而且好大條。薯條係粗薯條,好熱但不算好脆。因為枱面已冇位放魚,店員幫我地放雞翼同意粉去隔離枱,雖然店員提出將雞翼換細碟但其實幫助不大,而且隔離枱相距有少少遠,拎野食有點困難。相隔冇耐又有另一位店員問我地隔離枱啲野食食完未(而其實我地食左一半都未有...),感覺好似摧我地食/認為我地佔用埋另一張枱...但 又有客人需要坐隔離枱,而兩小時用餐限時我地仲有45分鐘可以食

意粉先到,每條意粉都沾滿明太子醬,蟹鉗好鮮甜,有驚喜

日本松葉蟹鉗配明太子忌廉意大利扁麵
香煎比目魚扒配莎莎芒果、黑松露薯條
雞翼拼盤
Rose  Latte