2021-07-14
估唔到中環蘭桂芳上面有間日式串燒店, 門口佈滿櫻花, 日頭睇真係超靚丫!坐下之後店員都好好人, 介紹唔同款式比我地, 仲有當期推介既明太子Mix &Match系統, 師傳希望將日式串燒帶到比人與別不同既感覺⭐️明太子mix牛舌 $88哎落去, 粒粒明太子係口腔中爆發出黎! 肉質帶有爽口感覺食落超級juicy! 以前未食過呢個款式! 比到驚喜真係好抵食!!明太子mix燒白鱔 $88 燒白鱔肉質較軟腍, 粒粒明太子都有爆出黎, 呢個魚油香重相比之下牛個個外層比較爽口, 🍄鮮冬菇 $28加醬汁好味!🍗明太子釀雞翼 $42 呢款明太子反而無頭先mix個款咁突出,咬落去明太子黏在雞翼裡面燒鰻魚 $52🧀芝士年糕 $44內面軟軟so yummy🧈汁燒豆腐 $34 🍤紫蘇葉雞皮蝦卷 $68雞皮烤到脆脆, 咬落去超級脆卜卜, 紫蘇味道好香濃, 雖然有D貴, 但係真心必叫呢款!🍚茶漬飯 梅 $52梅味好酸, 配上淡淡味道的白飯! 好夾! 呢個好過出面既茶漬飯好多!🍗紐西蘭羊扒 $885成熟好嫩滑! 一D都唔鞋丫!
師傳希望將日式串燒帶到比人與別不同既感覺
⭐️明太子mix牛舌 $88
明太子mix燒白鱔 $88
燒白鱔肉質較軟腍, 粒粒明太子都有爆出黎, 呢個魚油香重
相比之下牛個個外層比較爽口,
🍄鮮冬菇 $28
🧈汁燒豆腐 $34
🍤紫蘇葉雞皮蝦卷 $68
🍚茶漬飯 梅 $52
🍗紐西蘭羊扒 $88
5成熟好嫩滑! 一D都唔鞋丫!