2023-06-06 28 views
今日去上環附近接Honey收工,聽聞有間明星必到嘅生蠔🦪酒吧係附近,仲要係我偶像成日去😍,所以都想去試吓😊😊行到餐廳門口,竟然有海味裝飾😳,開頭仲以為去錯地方。🤭🤭原來海味係呢區嘅特色,所以餐廳附近全部都係海味批發公司。餐廳入面樓底好高,環境氣氛高級,私隱度高,適合情侶、閨蜜聚會、生日party、包場開私人party一流。(JJ Lin 都係度開生日會)嚟到蠔吧,點少得order生蠔🦪。是日生蠔有六款:(次序由淡味到濃味)1. 日本Sanriku 2. 南非Saldanha Bay 3. 法國 KYS4. 法國Roland Lambert5. 法國Ancelin6. 法國Ostra Regal我地order 每樣一個,$388/半打,比較喜歡日本、南非蠔😬,味道較甜。另外亦order 兩款主食,西班牙伊比利亞豬扒🐖配 季節蔬菜 🥔及燒汁 $238 ~ 厚切豬扒,正👍🏻傳統英式炸魚🐟&薯條🍟 $168~ 抵食👍🏻

(JJ Lin 都係度開生日會)

嚟到蠔吧,點少得order生蠔🦪。
是日生蠔有六款:(次序由淡味到濃味)
1. 日本Sanriku
2. 南非Saldanha Bay
3. 法國 KYS
4. 法國Roland Lambert
5. 法國Ancelin
6. 法國Ostra Regal

另外亦order 兩款主食,

傳統英式炸魚🐟&薯條🍟 $168
~ 抵食👍🏻