2019-11-19 69 views
之前bookmark左一君士多 見佢間鋪好靚好有香港懷舊風 所以一直都好想試試佢🤣 呢間野係童星鄧一君開 古仔都有去食過😆😆蔥油豬扒飯 $70 🌟完全感受到咩叫圖片只供參考😂 見佢張圖靚靚仔仔好似幾吸引就叫左呢個飯 一心諗住黎朝聖 點知比我見到既係一碟豬扒豉油飯🤦🏻‍♀️ 冇蔥油味 豬扒又乾又鞋口 計汁都唔整 真係倒豉油落去70蚊黎講 真係好好好好失望🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻影呢張相之前執過個位 本身成碟野係頹到不行 如果10分係滿分 呢個飯應該係1分都冇🤦🏻‍♀️ 真係可一不可再!!!
蔥油豬扒飯
2019-11-04
$80 (Dinner)