2018-06-29
樂心冰室提供優質員工服務和良好的食物份量。我當時叫左一杯檸檬茶,但到後來先發現可以免費轉紅豆冰,我問佢地可唔可以轉,佢地就毫不猶豫咁幫我將檸檬茶轉左做紅豆冰,紅豆冰啲紅豆真係大大粒,好正!同時,食物份量良好。例如咖哩雞腿飯,咖哩雞嘅雞真係好好食,又滑又香,價錢便宜卻十分美味和足以令人飽肚。另外,我們品嘗了魚香茄子煲和燒味雙拼(切雞和叉燒),價錢合理,味道良好。魚香茄子煲帶有少少辣,個魚香茄子嘅魚香慢慢咁刺激我嘅嗅覺,真係未食落口已經知道好好食。燒味雙拼絕對勝於平日我們在街市燒味店買到的燒味質素 。除此之外,餐廳環境也十分不錯,不嘈吵而且涼快,非常舒適。之後我仲叫咗杯港式絲襪奶茶,好香好滑,茶同奶嘅比例都非常好,飲完會忍唔住叫多杯!加上有餐湯附送,啲湯好好飲,又夠火喉,羅宋湯同中湯都係咁正!地方又易搵,真心推薦呢間樂心冰室!!
同時,食物份量良好。
另外,我們品嘗了魚香茄子煲和燒味雙拼(切雞和叉燒), 價錢合理,味道良好。魚香茄子煲帶有少少辣,個魚香茄子嘅魚香慢慢咁刺激我嘅嗅覺,真係未食落口已經知道好好食。燒味雙拼絕對勝於平日我們在街市燒味店買到的燒味質素 。
除此之外,餐廳環境也十分不錯,不嘈吵而且涼快,非常舒適。
加上有餐湯附送,啲湯好好飲,又夠火喉,羅宋湯同中湯都係咁正! 地方又易搵,真心推薦呢間樂心冰室!!