2023-07-16 445 views
我昨晚星期六,18:45分入埸, 其實有小小擔心weekend加晚飯會唔會無平日啲blogger講咁多嘢食,不過這價錢又不會有太大寄望,只求味道正常有足夠refill就算。最後都係我所預期,第一轉啲餸只剩一半到三分一。第二轉只剩下啲汁,生果又無,有人投訴影相先向旁邊熱櫃取二、三盤餸出黎。其實嗰埸都唔細,都坐滿大概有一半或者三分一,但都無意思keep住refill,已係做任食嘅大忌。要排麵檔起碼要排十幾二十分鐘,可能無餸比人食,所以條隊好長,見啲人都兩三碗甘叫。不過萬幸味道都正常,話食兩小時...有嘢食就一啲都唔耐,不過無嘢食一小時都多左。這個價錢如果買二餸三餸飯返屋企一定食到嘔。如果要試平日午飯應該隱陣啲。
2023-07-15
Type of Meal