2021-04-19 2475 views
今次電話訂枱訂左星期六5:30pm可以食兩個鐘$220加一、星期六嚟講又唔算貴。佢應該五點鐘開始因為上到去已經有人食緊,啱啱開始唔算多人但去到七點幾已經差唔多爆場。⬇️出面飲品小食區好似多選擇過以前、有凍蝦同埋凍青口仲有煙燻鴨胸。仲有我最鍾意嘅蠔油豆苗帶子仿鮑片不停新鮮出爐任拎,老火湯應該係蟲草花都飲咗兩三碗。刺身同埋壽司都同以前差唔多、炸物熟食都係好快上枱,等得最耐係炸榴槤。今次遇到嘅收碟同收錢姐姐都好有禮貌、佢仲話我哋嘅戰鬥力好低好快就好似飽咗!送嘢食嚟嗰啲哥哥係冇乜反應可能已經行左幾百轉攰到喊。⬇️花膠、咖喱炒蜆、白酒煮花螺、天婦羅、炒牛柳粒、香煎銀雪魚、切件鰻魚、冷烏冬或者肥牛煲都仲有 ⋯ 甜品除咗嗰個熱食嘅椰汁乜鬼之外、出面啲雪條雪糕飲品都可以塞爆你個肚。都食得開心嘅 ⋯ 真係飽左成晚。不過阿媽有一樣野唔滿意佢話女廁全部冇廁所板、如果係阿婆嗰啲去廁所就唔知點算 😩 個個扎馬到腳軟。
⬇️
自助冷盤食物
自助區  -  帶子豆苗

⬇️
刺身
壽司、燒蝦

甜品同飲品
2021-04-17
$242 (Dinner)
自助冷盤食物
自助區  -  帶子豆苗