2022-05-30 779 views
唔夠兩星期,心癢癢就邀請好朋友一齊番食coffee 101,今次食個午餐。喺寶馬山上呢種清靜嘅環境,lunch應該令人心曠神怡。點知左右茶餐廳坐滿晒人,好彩呢間餐廳唔算人多,坐得舒服,坐咗喺大窗口側邊,仲有陽光照住,都算幾寫意。我搵好朋友一齊去翻食,我哋叫咗個salad同埋 pasta。沙律好清新,有藜麥、南瓜、蕃茄仔、甘藍羽衣、粟米,賣相吸引,食落仲好健康清新。Daily pasta 味道滿意,意粉硬度適中,source啱啱好。兩個女仔 share食, portion好fit。之後仲叫左兩杯cappacino,跟餐平d @$15, 細細杯好啱我。今餐我同好友都覺得心滿意足。下次試埋dinner。

下次試埋dinner。