2015-11-24 1549 views
閒時就鐘意和啡友結伴蒲咖啡店。呢間咖啡店 其實都幾擠迫 冇個種你會想坐一個下午 覺得好舒暢的感覺。但是 食物卻出乎意料地驚喜。Egg benedict - 賣相已經好吸引 水煮蛋漲卜卜 下面有菠菜碎 煙火腿 鬆餅 黃色的汁好濃好香。睇賣相已經好想食。一切落去 水煮蛋煮得恰到好處 蛋黃流出來 視覺效果都贏左。哈哈 食落去好有層次感 我覺得真是非常有水準。黑菌汁慢煮雞胸意粉。救命 我本身真是好鐘意食雞胸 鞋烚烚都照殺。但呢個雞胸真是好滑 意粉唔好太淋 最怕食發漲左一倍的意粉。味道十足又冇味精 讚呀。Latte 的espresso底好靚 杯咖啡好balance. 其實味覺真是滿足曬 一百分。可惜坐得唔舒服 一定會再黎 但唔會係我想泡咖啡時的首選。
閒時就鐘意和啡友結伴蒲咖啡店。
但是 食物卻出乎意料地驚喜。
$120 (Lunch)