2025-01-27
Starò真係好似去左星空咁,一出升降機已經好有氣氛,有兩個搖搖椅,好似坐在月球下。餐廳燈光偏暗營造出星空浪漫+主題,佢哋出咗新嘅下午茶餐,隨時可以享受到星空嘅感覺。佢哋而家有蔬果排毒水係任飲,真心超好飲又唔肥又健康。魚子醬水波蛋鮮牛油果煙三文魚配自家製酸種麵包超級健康之選,偏心鰻魚整成玫瑰花份多,師傅都唔錯,佢哋切到牛油果好薄身,然後捲為玫瑰花🌹水波蛋係佢哋嘅精髓,一切開蛋黃流晒出嚟,蛋黃配三文魚同牛油果🥑蜜糖無花果流心芝士多士我自己更加鍾意呢個,多士上面除咗無花果,仲有茄子、甜番薯🍠多士整得脆,上面有流心水牛芝士配上蜜糖好好味。開心果巴斯克蛋糕開心果係呢排最熱門,師傅在蛋糕沾上砂糖,職員會用火槍喺你面前將砂糖燒成焦糖👍🏻👍🏻👍🏻每一啖都有芝士香同時有開心果嘅甜味。Lava lava係佢哋嘅誠意之作,中間嗰條係流心忌廉,輕輕拉出嚟之後忌廉會漏晒出嚟視覺效果一流🫢蛋糕唔甜㗎反而好香芝麻味,份量都幾多可以夠三個人食。佢哋嘅嘢飲都正㗎,超級推薦佢哋焦糖咖啡,側邊真係有好大件焦糖脆脆,咖啡唔會好甜,一路飲一路咬嗰啲脆脆就正啦😳📍 Starò (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號9樓
魚子醬水波蛋鮮牛油果煙三文魚配自家製酸種麵包
蜜糖無花果流心芝士多士
開心果巴斯克蛋糕
Lava lava
📍 Starò (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號9樓