2021-07-04 375 views
今次同朋友仔嚟食嘅呢間越南餐廳🇻🇳小編覺得係食過算係最好食嘅☺️嗰日去食嘅時候遇正黃雨,都幾狼狽🥺店内座位唔多,大家想去嘅話記得早啲去排隊啦🥰值得一讚嘅係鋪頭落單嘅時可以俾我地自己剔要唔要啲配菜同調味料🥰唔會造成浪費之餘仲可以唔洗驚食到啲自己唔鍾意食嘅嘢(臭莤)啱哂🥝小編呢個臭莤黨員😚💐🍜招牌春園河 ($73)呢碗最主要同平時食到嘅越式牛肉河差唔多🤪佢地個河粉真係好好食,唔會淥得過淋,好有咬口🥰牛肉上菜嘅時候仲有啲粉紅色😍鐘意食熟啲嘅朋友可以自己淥熟啲😋湯底用咗唔同嘅香料熬成,食得出真係冇落味精😇一路食一路飲都唔會覺得口渴😋🐮🍜火炙半熟和牛河 ($98)呢一碗物超所值,令小編明白到佢貴真係有佢嘅道理😌首先佢用嘅牛係和牛,仲要炙燒咗先放上去碗粉到😇食落牛味比起招牌個牛濃郁好多,但份量少咗啲🥺朋友仔食完話唔夠飽要去隔離街食蛋撻🥲🌟8.5/10

💐🍜招牌春園河 ($73)

🐮🍜火炙半熟和牛河 ($98)

🌟8.5/10
2021-07-02
$80 (Lunch)
  • 火炙半熟和牛片河
  • 招牌春園河