近期潮流興不同口味的手作珍珠,咁岩經過元朗呢間春風三月,見到個名幾得意就排隊試一試春風三月,令我諗起一隻歌:春風親吻我像蛋蛋蛋蛋撻有多款不同口味的珍珠選擇聽講紅火珍珠好快就會賣清光,所以如果想試嘅朋友仔記得要早啲嚟排隊試吓啦!餐牌上邊亦有多種特別調配的奶茶和純粹茶,飲茶又得飲奶又得,得左喺千色廣場附近,行兩步就到一啲都唔難搵大概兩點黎到,未算多人排隊奶蓋bailey復刻紅茶 $32奶蓋奶味濃郁,非常細滑,紅茶茶底味道回甘,同奶蓋一拍即合!bailey珍珠真係有百利酒味嫁!特濃芋頭奶 $34朋友就叫咗芋頭奶,睇落有淡淡嘅薰衣草色不過真係少女心爆發,用嚟打卡就最適合不過啦杯芋頭奶絕對唔係用芋頭香精溝出嚟,係用新鮮香芋調配,真材實料,仲食到有啲芋頭蓉添

春風三月,令我諗起一隻歌:春風親吻我像蛋蛋蛋蛋撻

有多款不同口味的珍珠選擇

喺千色廣場附近,行兩步就到一啲都唔難搵
大概兩點黎到,未算多人排隊

奶蓋bailey復刻紅茶

奶蓋bailey復刻紅茶 $32