2019-06-28 157 views
喺鑽石山荷里活廣場食完晏上3樓買杯珍珠奶茶飲,啱啱隔離就係哩間唐記。擺住大大個牌寫住是日特價蒸飯只係20蚊😲😲😲 OMG心動價錢!!! 平時其他分店都唔覺有呢個特價優惠🤔今晚就唔煮飯喇!!哈哈😂😂我嗌左章魚肉餅蒸飯,呢個係出色之選,就算唔同分店食過都覺得佢好食。 肉餅厚身,豬肉同章魚嘅比例啱啱好🐷🦑當然唔小心唔少得是日特價嘅鳳爪排骨飯😂 其實佢幾蒸飯真係做得唔錯,餸菜夠多,飯亦夠軟綿,唔會太濕或者太乾, 仲加咗大量椰菜,加埋健康分!巨型糯米雞都係必點嘅!! 入面配料非常之多,叉燒冬菇仲有原隻雞翼等等,絕對抵過去酒樓食 😂😂 點心就試左金錢肚, 非常惹味!!正😋我再嗌多咗兩個香芋包一個即食,一個留返就早餐 😝😝就算隔咗夜燉返熱佢都好好味,超軟心!!!