2020-12-10 212 views
星期日大概7:30開始排隊,排半個鐘先入到去座位比較逼,播放嘅音樂好啱我聽但係台式餐廳播英文歌有D搞笑~百頁豆腐好食,甜不辣唔似平時食開個種煙煙韌韌嘅感覺,有D奇怪,無建議叫。滷蛋無咩特別。牛肉麵嘅湯底亦都一般般,但我鍾意佢地嘅三寶,三寶包括有牛腱肉、牛筋、牛肚 - 應該係成餐最好食嘅嘢。滷肉飯都唔錯,不過要食到好食嘅滷肉飯唔需要排咁耐隊自己掃電子碼落單,上菜時間好快,基本上排隊仲耐過你叫野食+食完埋單。順帶一提:店員態度好好,只係覺得地方真心淺窄,坐得好唔舒服,好快就想離開🙈總括而言,都算抵食,但唔會因為咁而再次排咁耐隊來食。都係個句:香港太多正野食,無謂浪費時間排隊食一樣野,為咗一棵樹放棄整個森林
星期日大概7:30開始排隊,排半個鐘先入到去
座位比較逼,播放嘅音樂好啱我聽
但係台式餐廳播英文歌有D搞笑~

2020-11-08
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
  • 三寶麵
  • 滷肉飯