2019-05-14 82 views
成日都會去時代廣場食嘢,近排發現咗一間新嘅嘢食,主要係食川菜嘅,鍾意食辣嘅我即刻約埋朋友一齊去食。最主要我竟然見到嗰度有剁椒魚頭食,即刻吸引到大增。你到先叫咗杯嘢飲先,驚一陣辣到飛起早嘛,叫咗蜂蜜火龍果沙冰,唔會太甜但係又有火龍果味,refreshing ,又可以解辣。主菜方面梗係叫我想食好耐嘅魚頭,$258姐,價錢合理,乳頭上面會有少少紅椒鋪着,旁邊會圍住好多辣椒,見到都流晒口水七彩繽紛。味道方面辣得過癮,個魚頭都好多肉特別係啲魚雲最好食。另外都叫咗其他小菜,好似紅油抄手,流沙包,石鍋田雞咁樣。當中流沙包同埋石鍋田雞都非常之推介,流沙包爆曬汁,石鍋田雞都好惹味平時唔敢食田雞但係今次個田雞真係幾好食。

另外都叫咗其他小菜,好似紅油抄手,流沙包,石鍋田雞咁樣。