主打新鮮日本時令料理🍢平常的居酒屋都會以肉為主這家連蔬菜類也處理得很有創意🌽🍑大推!從裝潢到料理都有小清新的感覺🌿Cocktail也很出色🥂不只有清酒或啤酒感受到店家對食物和飲品都很有要求是這區罕有的高質居酒屋❤️.🍞 𝑶𝒎𝒂𝒌𝒂𝒔𝒆 二人前 $688廚師會每日挑選最好的食材推出𝗢𝗳𝗳 𝗠𝗲𝗻𝘂 的串燒👏🏻除了十二款日式串燒,套餐會包埋前菜、薯仔沙律、新鮮吉列廣島蠔🦪芝士蛋糕配雪糕,成個餐好豐富🤤🤤👉🏻 廚師特製: 雞皮蝦// 銀杏 // 燒長芋超推薦燒長芋❤️❤️燒過後仍然非常清爽(好似馬蹄)上面用上巨量明太子,清新之餘又帶點辣,非常可口👉🏻北海道馬糞海膽燒飯團海膽控必食🤩兩層厚的北海道海膽非常鮮美,甜味和口感都好正!燒飯團🍙是考究手工的料理,燒一個要等半個鐘,但真的值得~燒過後外脆内軟,包留了軟糯的飯粒感,加上紫菜芝麻的香🍚👏🏻👉🏻赤雕·一夜乾軟滑有奶香🧈好似比目魚般的口感,採用日本傳統料理手法,把新鮮的魚釣起後立即風乾一晚,保留鮮味和口感~👉🏻麻辣豆腐日本的絹豆腐配上店家自己研發的麻辣醬🤩超好味!!辣得黎真係好似火鍋店的麻辣湯底👏🏻encore 左兩次👉🏻 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔最推薦Mojit

主打新鮮日本時令料理🍢

👉🏻北海道馬糞海膽燒飯團

👉🏻赤雕·一夜乾

👉🏻麻辣豆腐

👉🏻 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔
最推薦Mojito🍋 用上4種青檸汁,酸味唔會太濃好清新🌿 溶曬啲冰之後都仲好夠味🍺啤酒提供日本出產的Sapporo ,唔講唔知,原來日本本土出產的話會特別清澈,完全冇苦味或澀味架!!唔飲酒精的朋友都可以試下👍🏻荔枝沙冰,荔枝味好自然,唔係糖漿味,有透心涼既感覺❄️❄️
𝓢𝓾𝓶𝓶𝓪𝓻𝔂
食物 : 👍🏻9/10