2017-02-25 480 views
呢度環境裝修時尚,地方乾淨,枱與枱之間唔會太迫,進餐亦無限時,值得一讚,一坐低,侍應幫我用衣套蓋住我件褸,又經常加茶,到我埋咗單都仍為我加茶,我認為呢種連鎖小店子嘅服務係無得彈👍🏻👍🏻前菜樣子普通,尚算好味金網黃魚生煎鍋貼賣相特別,個網底令到入口感覺好脆,而且好夠熱,濃厚鮮味,充滿肉汁,不過皮稍嫌厚,而且非常油膩。老干媽炒年糕好煙韌,值得一讚,微辣,味道唔錯,佢用上豆豉去煮,味道更濃香,仲加咗啲茶樹菇,有心思,呢個菜雖然看上去好黑,但唔會太鹹,但都幾油膩,而且份量太少。阿娘雪菜黃魚麵魚肉滑,不過幾腥下,怕腥嘅朋友可能唔會接受,湯底相當好味,直情係飲魚湯一樣👍🏻,麵質軟硬適足,入口夠滑,整個麵做得頂瓜瓜👍🏻紅油抄手上枱好夠熱,皮薄,蝦肉夠鮮味,麻辣味足,呢個抄手反而唔油膩,做得好好👍🏻環境,服務,食物整體俾我嘅感覺舒服好味,價錢唔算太貴,會再幫襯👻。
前菜
樣子普通,尚算好味
金網黃魚生煎鍋貼
老干媽炒年糕
阿娘雪菜黃魚麵
紅油抄手
2017-02-25
$140 (Dinner)
  • 阿娘雪菜黃魚麵
  • 紅油抄手