2023-11-13 152 views
邊個話得high yea 先至可以食雀籠?🤣🐣喺荃灣citywalk 嘅Deer Kitchen Siri夜晚都有好似去咗高級下午茶嘅享受,食物更加豐富😆($498+10%)分咗三層嘅雀籠,有前菜、湯、煮食、仲有甜品同特色嘢飲添。勁多野食,價錢非常相宜,而且座位非常闊落,係咁打卡都唔係問題😎龍蝦濃湯味道超濃,而且仲有好多蟹肉,口感都好彈牙。脆脆雞翼炸得啱啱好,仲有好多肉汁😍明太子蟹肉酥盒,明太子醬調味得岩岩好,而酥皮焗得好香脆!主食方面揀左澳洲牛板腱扒同海魚柳😎牛板腱肉汁好豐富,而且肉味都濃,餐廳一早幫我地切開左好多件,所以食得好舒服🥰魚柳超爽滑😍魚下面仲配搭左紫蕃薯蓉😍夠哂飽!特飲係mocktail,好岩打卡😆
主食方面揀左澳洲牛板腱扒同海魚柳😎
魚柳超爽滑😍魚下面仲配搭左紫蕃薯蓉😍夠哂飽!
特飲係mocktail,好岩打卡😆