2018-08-25 527 views
Homy我覺得在上水西餐黎講係屬於好高質,所以一般想食好少少都會揀呢間由於我們真係唔係好餓,所以就揀咗一個餐再加小食,滿足到佢「晚市每人$80」最低消費要求叫咗B6加$6沙律青瓜夠fresh,可惜個汁我唔係特別喜歡,所以食咗幾啖就算可樂跟餐係免費B6黑椒醬烤雞堡加薯條,唔好睇佢細細個咁,其實好飽,二個人食真係啱啱好,主要原因係塊烤雞係比較厚。個漢堡底係好食,係有啲硬,要用力少少去切,結果一用力,個漢堡就散😅香烤蜜糖雞翼都好食,蜜糖味夠重,推薦我們坐入面吧台,但因為隻腳比較長但張枱又短,坐到比較辛苦,食飯時要彎向前,所以建議餐廳可以換張長啲既台,唔好令客人食得咁辛苦

叫咗B6加$6沙律

青瓜夠fresh,可惜個汁我唔係特別喜歡,所以食咗幾啖就算

可樂跟餐係免費

香烤蜜糖雞翼都好食,蜜糖味夠重,推薦