2020-03-19 467 views
昨晚與朋友吃晚餐, 到觀塘Give Me 5, 餐廳環境舒適, 坐低不久,店員主動畀酒精搓手液我哋消毒雙手,抵讚!晚市套餐好超值喎, 半價後只需$314, 套餐有沙律、是日餐湯、 頭盤、意粉、甜品和飲品。😀支裝汽水就一定是我最愛的選擇。羅宋湯和蒜蓉包~ 蒜蓉包香脆,蒜蓉味濃郁, 羅宋湯有好多雜菜,足料。鮮蝦雜菜沙律~ 雜菜沙律新鮮, 蝦肉爽甜。美國斧頭豬扒配玉米糕伴蘋果蓉黑醋醬~ 厚切啖啖肉美國斧頭豬扒, 有豐富肉汁一d都唔乾身, 配清新的蘋果蓉黑醋醬, 推介必點。溫泉蛋卡邦尼意大利粉~ 流心溫泉蛋, 加上 香濃卡邦尼意粉, 好美味。藍莓芝士杯配慕絲蛋糕~ 最後還有美味的藍莓芝士杯和香濃朱古力味的慕絲蛋糕做甜品。平時食開午市, 估唔到晚餐質素都甘好,是 一間觀塘區有質素的西餐廳。👍🏻

支裝汽水就一定是我最愛的選擇。

樽裝汽水

蒜蓉包

羅宋湯

鮮蝦雜菜沙律~ 雜菜沙律新鮮, 蝦肉爽甜。

鮮蝦雜菜沙律

溫泉蛋卡邦尼意大利粉