2014-08-07 6034 views
終於到咗悠久既summmer break,星期六難得約roommate出街去灣仔shopping,佢就介紹呢間外國嘢俾我。一入到去D燈光暗暗黃黃咁幾有feel,門口d外國人又會聚會一齊試唔同既酒大聱笑咁好warm。坐低咗之後個waiter會俾份好似報紙既menu我哋推介d食物俾我哋,最後心大心細咁選擇咗Pasta,Taco Platter,同埋一杯cocktail。D嘢食好快就到咗,個Taco Platter有四款唔同既Tacos,分別有炸魚柳、烤雞肉、燒虎蝦同埋辣牛肉,每樣都好好味架,辣中帶甜。杯cocktail本來以為會好大陣味,不過飲落就會覺得薄荷味配D酒精都幾fresh!!!!!以前從來未去過d咁有feel既地方,我下次都一定會帶朋友去架!
Taco
cocktail
pasta
2014-08-03
$100 (Dinner)