2018-07-15
今晚收到男朋友既surprise🌹💐 好開心☺️☺️❤️ 我地仲一早book左Home呢間餐廳食飯哦👫 因為我之前食過覺得都幾好食既😛不過今晚夜晚就麻麻哋啦🙈🙈 我哋叫咗個小食拼盤💁♀️ 但係而家嘅小食拼盤已經唔係之前我食嗰款啊🙇♀️ 選材差咗 用料冇咁靚lu🤦♀️🤦♀️ 洋蔥圈好普通 魷魚圈就還可以 不過粉漿都係厚咗啲🤦♀️ 炸雞塊直程麥當勞嗰個完勝 有啲失望哦🙍♂️跟住我哋叫咗個set dinner 白酒忌廉海鮮大燴💁♂️💁♂️ 包餐湯餐包同沙律 最鍾意食佢個沙律入面嗰啲益力多爆珠珠💁♀️好得意好好味架💁♀️💁♂️海鮮大燴有帆立貝大蝦青口🙆♀️🙆♂️ 不過材料都係普通 冇乜大驚喜🤷♂️加上我哋已經好飽了🙇♀️我哋仲叫咗兩杯酒💁♂️ 中晒伏🤦🏻♂️🤦♀️ 唔記得咗叫左咩啦 不過一杯係香茅味太濃 一杯就有啲似藥水味🤦🏻♂️🤦♀️但係我今晚都係好開心哦😘😘多謝男朋友哦❤️☺️
但係我今晚都係好開心哦😘😘多謝男朋友哦❤️☺️