2020-12-07 2717 views
由於疫情關係近期成日喺屋企食飯。咁間唔中出去食吓飯消費。呢度一家人都差唔多一個月嚟一、兩次。食吓生蠔長腳蟹啦。今次食啲生蠔完全唔掂。同個經理反映返。佢畀啦嘅答案完全當我弱智。啲生蠔根本一年未滿。佢解釋話近期廚師由美國蠔轉咗法國蠔。美國蠔就大隻啲。法國蠔就海水味重啲。如果我要海水味飲海水得啦。隻隻蠔都係喺海度拎上嚟。有海水味就梗㗎啦。我要嘅喺鮮味、肉嘅鮮甜味、creamy 。我老婆係空姐。佢去過全世界食過世界各地嘅生蠔。投訴完佢就拎咗一碟六隻一樣過嚟。大佬呀我反映嘅係質量唔係數量呀。佢點樣理解我反映嘅問題。你畀一百隻一樣唔好食嘅我不如畀一隻似生蠔嘅生蠔畀我。
2020-12-07
$458 (Dinner)