2013-09-08 49 views
大角嘴好多平價野食. 不過呢幾年樣樣都加. 大家樂都就黎加到40蚊. 係大角嘴要揾40蚊晚餐都越來越難. 除非日日麥當勞. 今次就係街外見到MENU. 見仲有40零蚊既野. 於是入去試下.入到去先發現呢間野原來主打甜品. 不過頭先外面MENU見有晚餐. 咁就即管試下啦. 餐廳係要自己出去收銀處ORDER. 我要左個葡國雞飯. 另外仲有一個三文魚意粉. 大概10分鐘到. 見到真係嚇一跳. 碟就好大個. 個意粉得個兩"柱". 好在個葡國雞份量都有一碗飯咁大.味道OK. 但如果一個大男人真係千祈唔好叫意粉. 食唔飽架!!! 我剩係行左個圈望下D甜品. 外表OK. 不過一樣係細細款. 但要40蚊以上. 一句講曬. 呢間野唔抵食.

Other Info. : 如果有機會再試甜品. 可能我意見又唔同.
2013-08-25
$50 (Dinner)