2020-01-27 228 views
年初一唔係度度都有營業!outback 竟然有營業仲要唔洗等位!叫左一個大蝦闊條麵同眼扒配豬肋骨!肉眼扒配豬肋骨仲會送兩個小食!咁我就揀咗薯蓉同薯條!首先送上頭盤麵包!自家制麵包配合牛油!麵包仲要係溫溫地,牛油雪到好似雪糕球咁!賣相好靚!個牛油好好味!係自家再加工過!似忌廉加牛油!大蝦闊條麵:大蝦有8至10隻!睇落似急凍蝦,但係口感似鮮蝦好有肉質!個面幅相都仲有兩塊蒜蓉包,蒜蓉包仲要脆卜卜!好香蒜蓉味!寬條麵有好多芝士!眼扒配豬肋骨:肉眼扒好大塊!outback嘅牛扒唔洗介紹都知好!牛扒有一定厚度!唔會多肥肉同筋位!豬肋骨醃得夠入味,肉質嫩,肉唔會黐骨!焗薯蓉稍為有啲硬,中間有牛油同芝士味道OK!薯條稍為比較冇味道!需要配合茄汁!
首先送上頭盤麵包!
個牛油好好味!係自家再加工過!似忌廉加牛油!
寬條麵有好多芝士!
豬肋骨醃得夠入味,肉質嫩,肉唔會黐骨!
焗薯蓉稍為有啲硬,中間有牛油同芝士味道OK!
薯條稍為比較冇味道!需要配合茄汁!
2020-01-25
$300 (Dinner)