2019-10-14 92 views
心血來潮想食日本放題,就揀咗呢間黎試吓,weekday夜晚嘅關係,未算係完全full House,所以唔算坐得好迫,好多都可以二人坐到四人枱!! 揀食呢間放題係因為佢多食物選擇,大家都可以揀到自己想食嘅嘢,全晚都冇漏單嘅問題,呢樣值得一讚!! 第一round order刺身,望落去好澎湃,三文魚吞拿魚嗰啲全部都厚切,質素都唔錯!! 另外推介鮑汁燴花膠,呢個價錢冇諗過會有花膠食,兩大片都厚身入味,加上冬菇同埋菜,我哋都encore左一次!!壽司類就推介海膽手卷同埋白松露中拖羅壽司天婦羅蝦亦係必點嘅食物,炸粉夠薄隻蝦亦夠大隻新鮮我自己就最鍾意芝麻雞翼同榴槤炸彈,尤其是榴槤炸彈一咬落去個榴槤味必咗出嚟,非常之正!!估佢唔到蟹粥有咁大隻蟹係入邊!! 最後最後已經食到好飽,但都要食埋個甜品先得!!

壽司類就推介海膽手卷同埋白松露中拖羅壽司

天婦羅蝦亦係必點嘅食物,炸粉夠薄隻蝦亦夠大隻新鮮

估佢唔到蟹粥有咁大隻蟹係入邊!!

最後最後已經食到好飽,但都要食埋個甜品先得!!