2018-09-07 82 views
同朋友上瑜珈前去板長食少少野,好耐無黎板長食野,期望不高只求食少少再減肥lol我最愛火炙壽司,板長好在佢有超多火炙選擇,極為合我心意,就算係三文魚都有幾種,非常好。隨手點左幾款三文魚同吞拿魚腩同,佢寫明三文魚來自挪威,係夠鮮夠肥,不過如果同我係oslo食既比... 果然期望不能太高,不過同一價位係香港食,已非常優質。火炙三文魚卷有少少辣,卷內係辣三文魚蓉...我個人對蓉一般,所以不太鍾意。火炙吞拿魚... 嗯,不用試,可能同價位中算好味,但都係覺得唔夠鮮美唔夠肥。總給而言,同價位壽司店中係唔差,不過都唔係算好令人驚喜,但最好係唔洗等,普普通通一個晚餐係ok。

2018-09-06
$100 (Dinner)