2019-05-16 750 views
話說夜晚想同爸爸頹頹地食番個飯,見經過呢間餐廳咁多次都無入去就想話試下佢。夜晚89點到,唔係好多人,入去就有位,未坐定就有侍應叫話睇下食啲咩,係好似傾計咁嘅語氣,印象唔錯。唔係話好肚餓,於是叫左個常餐,番茄濃湯雞絲米粉,有多士炒蛋,茶或咖啡。佢個番茄湯底超級濃,介乎打碎番茄蓉同西式湯中間,雞絲唔係好鞋,普普通通。但個炒蛋麻麻,有啲老。爸爸叫左個番茄豬排飯,隻碟個size嚇親我😂大到有啲離譜。豬排唔係彈牙,而係冧身嘅口感,可能有香料醃過,食落口有煎香同香料味,可以一試。可能唔係太多人,所以上餐速度幾快,食緊嘅時候聽到侍應會問客人好唔好食🤣之後來收碟都有問我地,好似傾計咁,除左一開始落單果個侍應好似無咩禮貌,其他都幾好傾。
2019-05-15
$60 (Dinner)