2017-05-11 1098 views
週末去開觀塘買野,一去到好肚餓但週末工廠區有冇咩餐廳開咗見到呢間仲開着就入咗去.見入邊冇乜人,又係第一次去食就叫啲保守啲嘅嘢,叫咗個星洲炒米見佢啲顏色咁淡,心諗不妙!第一啖已經後悔,從來未食過咁淡味既星洲炒米,唔辣得黎完全冇乜其他味.都更加唔好評論佢啲材料,因為一食隻蝦,已經知實在係冰鮮都極點一陣雪櫃冰凍既味. 越食越覺得唔妥當,啲米粉開始有味,不過係炒焦左既味,啖啖都係苦因爲每啖都有少少炒焦左.餐飲點左杯熱阿華田,都過得去,幾濃味下算不錯!啲服務就一般茶餐廳水準啦,一班呀姐企係度冇野做傾計,態度唔特別好.埋單$58 只會光顧一次,下不為例因爲野食水準真係好差

餐飲點左杯熱阿華田,都過得去,幾濃味下算不錯!

埋單$58 只會光顧一次,下不為例因爲野食水準真係好差