2019-01-09 306 views
我和我朋友想在銅鑼灣找間火鍋walk in可惜到處都Full,無意中找到這間,又看見好評都幾多,所以試一試一入到去,裝修衛生環境不算差。就有2個Set俾客人選擇,有海鮮的$398,冇海鮮的$298。由於我和我朋友不太好海鮮,所以選擇了298的套餐。湯底全藥材湯底,我們選擇了花膠雞咩人參湯底湯底料都幾足,不過我個人覺得味道不太討好。2人餐,一人一舊響鈴,炸魚皮,手作餃子每人各一粒,一碟牛肉。任食嘅就係D普通料,各種蔬菜啊,丸啊,咩美國肥牛啊總結就是,2人一份嘅牛肉幾好食,不過再追加168一碟,響鈴魚皮都係得一舊,追加都要錢其實我寧願倒不如散叫,每人加埋一308蚊我散叫D料更好食,價錢都差唔多,都冇咁覺得蝕底。我不會有下次的餐廳,因爲好一般
我和我朋友想在銅鑼灣找間火鍋walk in

由於我和我朋友不太好海鮮,所以選擇了298的套餐。

湯底全藥材湯底,我們選擇了花膠雞咩人參湯底
湯底料都幾足,不過我個人覺得味道不太討好。

其實我寧願倒不如散叫,每人加埋一308蚊
我散叫D料更好食,價錢都差唔多,都冇咁覺得蝕底。
我不會有下次的餐廳,因爲好一般

• 手切安格斯牛頸脊肥牛片
  • 即炸魚皮