2024-05-18 259 views
喺屯門青田邨嘅青田冰室,搭乘兆康西鐵站轉K54巴士就直達,好方便。我同朋友一早就去咗試佢哋嘅醒晨早餐。朋友點咗雪菜肉絲米粉配炒蛋餐肉,再加一蚊轉做厚多士。佢話雪菜肉絲米粉味道不錯,份量足夠,炒蛋滑溜溜嘅,但就話厚多士凍哂,仲只有半塊,咁就有啲失望。我自己就試咗沙嗲牛肉公仔麵,配火腿腸仔,另外加三蚊轉咗丹麥多士。牛肉嘅質感太軟,好似失去咗口感,可能係醃得太耐。不過火腿腸仔同丹麥多士都算係標準水平。至於飲品,我哋就點咗凍檸茶走甜同凍杏霜,味道都算普通,冇乜特別。員工嘅態度都幾好,有禮貌又親切,感覺舒服。青田冰室嘅食物質素同服務都算係中上,如果唔係啲多士凍咗,應該會更加好。
員工嘅態度都幾好,有禮貌又親切,感覺舒服。