2015-12-13 2084 views
team lunch要搵飯食真係R爆頭,上網見呢間平平地又唔太遠,即管一試啦!set lunch價錢大概係六十幾至一百多啲,有個驚喜餐聽講係每日都唔同的!餐包好有驚喜,因為係牛角包,而且上到黎熱辣辣,係即刻焗完就拎出黎,要俾個like 我就叫左個三文魚香草寬條麵,個汁無咩味,煙三文魚不錯,但個寬條麵好散好似斷哂咁,口感一般般而已。 唔知略解野飲黎得超慢,食哂食個意粉先黎...有個人唔知係呢度經理家老闆啦,開頭要我地轉枱所以唔好意思,每人送左粒tiramisu,味道還可以啦!但佢幾好人,會埋黎問我地岩唔岩食,有咩要改進等等,都睇得出係有心做既!

唔知略解野飲黎得超慢,食哂食個意粉先黎...

$80 (Lunch)