2021-12-11
.天后工業風cafe🍰☕️同朋友黎左食😍✨為左打卡☺️👩🏻🦰📸🌟呢度環境真係幾靚😛🥰但野食就普通😉無咩太特別🤔🤔………🌟Salted egg yolk fries🍟 ($78)咸蛋黃味唔夠🥲,但薯條🍟係新鮮炸嘅👍🏻✨……..🌟Mentaiko cream spaghetti 🍝 ($108)呢個意粉好食😋有隻流心蛋😝撈意粉🍝配埋好creamy嘅醬🤤🤤好正🥰👍🏻………🌟King prawn 🦐 pumpkin risotto ($138)意大利飯嘅🦐 好爽口,都幾大隻🤤🤤意大利飯軟硬適中😛………🌟Hojicha tiramisu waffle ($98)最後我地叫埋甜品🧇食完完全無tirade 味!!!真係好失望😞🥲我地仲專登問一問店員係踩黎錯左❓但店員就話我地係咁嘅味架🤵🏻♂️🤵🏻♀️….……….其實本身餐廳價錢係正常💰💰但係甜品waffle真係好失望🙍🏻♂️又好似品太值🥲🤨………味道:🌕🌕🌕🌑🌑3/5服務:🌕🌕🌕🌑🌑3/5衛生:🌕🌕🌕🌕🌑4/5性價比:🌕🌕🌑🌑🌑2/5回頭率:🌕🌕🌑🌑🌑2/5………整體而言,我就覺得麻麻地🙉但試下為打卡📸都幾好嘅,但我就唔會再食喇🙈🙈
天后工業風cafe🍰☕️
同朋友黎左食😍✨
為左打卡☺️👩🏻🦰📸🌟
呢度環境真係幾靚😛🥰但野食就普通😉無咩太特別🤔🤔
………
🌟Salted egg yolk fries🍟 ($78)
咸蛋黃味唔夠🥲,但薯條🍟係新鮮炸嘅👍🏻✨
……..
………
意大利飯嘅🦐 好爽口,都幾大隻🤤🤤意大利飯軟硬適中😛
……….
味道:🌕🌕🌕🌑🌑3/5