2008-03-30
琴晚同老公去赤柱食晚飯順便行下,因爲有朋友介紹地下,決定試下這間Angeletti小店。裝修都幾特別,雖然擡比較少,但因爲我地好早,所以無乜人。我地兩個人order左一個pasta同一個pizza。味道其實好普通,同外面很普通的餐廳無分別。都有少少失望,因爲聼人講到好似好好。而且價錢唔抵,例如,一個pasta要$100 (同一碟pasta,同樣味道,外面可能只係$60,也只值$60),以這quality,我地都覺得唔值。甜品order左一個tiramisu同一個cheesecake。tiramisu係全餐飯最欣賞,真的不錯,但cheesecake好似雪過入freezer - 非常硬!總括黎講,我覺得我唔會再去,而且其實去赤柱應該去見到海景o既餐廳會比較有feel嘛!