2011-06-30 12 views
由News Room裝修等到佢開, 見佢好似幾靚, 比起同一條街既其他有較modern既感覺, 於是放工去trytry..6點半左右, NR已經坐滿左人, 我地一行3人唯有被安排坐晌BAR台.係有D逼, 不過都可以接受的.叫左2杯STELLA (Happy Hour $30 each) 同一杯被個waitress多次聽成cranberry juice既grapefruit juice ($38).再加一個細既cheese platter (細$125, 大$185).cheese platter有3款cheese, 恕我孤陋寡聞, 同一個waitress介紹完我地都唔知佢講咩...anyway, 可以介紹下幾款cheese既味道的.第一隻有磨菇味, 大家一致認為係最咸的; 第二隻有蝦味, 我自己最喜歡呢隻; 第三隻冇乜味, 友人或說有奶味, 最軟身的.platter上面有幾片麵包同有一碗仔既蕃茄蓉, 凍凍地, 重胡椒味, 幾好食的..**麵包係可以免費refill架!前面提過少少services問題, 坐落先發現問題大!位於我地坐既bar台既位置下面原來藏左個垃圾桶, 有個waiter
係有D逼, 不過都可以接受的.

anyway, 可以介紹下幾款cheese既味道的.
**麵包係可以免費refill架!

前面提過少少services問題, 坐落先發現問題大!

位於我地坐既bar台既位置下面原來藏左個垃圾桶, 有個waiter竟然懶到唔推開度門入個bar area, 隔住度門將d垃圾飛入果個垃圾桶度!?!
其中有杯未飲哂既咖啡, d咖啡濺到我地成身都係, 搞到成大陣咖啡味!!!! ><
即刻搵manager黎講數啦, 可惜找manager找不著, 只有個am黎招呼我地.
個AM幾識做既, 好誠懇咁同我地講sorry, 又二話不說即刻話請我地飲多round.
不過我地話飲飽唔想飲啦, 佢就話比個30% off我地, 同埋話下次黎佢請我地飲野wor.

總括黎講, NR既services有待改進, 論裝修可以比高分, 論食物質素同價錢都算中上.
希望佢run順左會好d啦~
2011-06-29
$50 (Tea)