2008-01-30
由於跳舞老師係印度人, 所以成日都會接觸到d印度餐廳, 都食過唔少味既印度菜雖然我去過jashan只係2次, 但果度既環境同埋食物水準真係good架, 唔知佢算唔算正宗喇, 但起碼o岩我地d香港人口味, 因為有幾個朋友都話好食尋晚有part起果度, 叫左好多食物, 有samosa, 炸雜菜, 印度薄餅, 炒飯, ladies finger, 蝦, 羊, 雞, mango lassi.....多到唔記得有咩喇最好味係個羊同蝦, d汁都好好味, 可以用nann去點黎食, 個mango lassi好有芒果味, 唔似其他印度餐廳咁稀順帶一提, 果度既環境都幾舒服, 個經理係杜拜人黎架, 不過好nice, 話下次我地去, 會比discount我地喎, 尋晚佢nice到自己做埋mc, 好好笑唯一有少許不足之處, 可能我地太多人喇, 個waiter唔係點斟水比我地, 唔識自動加水囉