2018-03-17
今日去銅鑼灣上堂梗係食一啲新界區或者大埔無嘅嘢啦同同事兩個人就走左去咖啡弄, 都係以為食一啲好簡單嘢啦, 三文治呀, 飲杯咖啡呀咁樣 點知個驚喜多到不得了~~~個menu (對唔住我冇影) 啲圖畫靚到好似畫畫一樣, 好似藝術品咁, 雖然佢嗰啲嘢係英文或者台灣嘢翻譯出嚟有少少會睇唔明, 但係你見到幅圖就好想一啖咬落去最後我哋叫咗一個唔知乜嘢畀花沙冰同埋一個oreo沙冰, 一個龍蝦包同埋一個蛋沙律包 上菜時. 店長都好好 (但係大家留意番啲獎係一個台灣小鮮肉) 佢會好好咁話畀你聽呢啲嘢係點樣用嗰啲嘢係點樣用, 令你有一種賓至如歸嘅感覺好啦個龍蝦包~~嗰邊好脆皮, 龍蝦好新鮮, 佢仲畀咗一個特製嘅醬汁你, 其實嗰汁係點生菜嘅, 好味到不得了你會食到個包嘅沙律醬嘅香同埋龍蝦味嘅鮮, 好正!!! oreo就好好味啦, 有好多朱古力碎鍾意食朱古力嘅人呢其實一定要叫囉!!我同事食嗰個蛋沙律包, 都幾大份, 我相信一個女仔食完都會覺得好飽! 另外叫咗一個甜品!! 個甜品上面有好多生果好新鮮士多啤梨, 都好甜, 我唔知點形容今次呢一個午餐, 但係我會覺得如果你見到小鮮肉首先你會頭暈啦好開心啦, 係唯一
你會食到個包嘅沙律醬嘅香同埋龍蝦味嘅鮮, 好正!!!
我唔知點形容今次呢一個午餐, 但係我會覺得如果你見到小鮮肉首先你會頭暈啦好開心啦, 係唯一有一個唔好處就係嗰度啲位比較少, 如果你哋想傾或者嘅話就要早啲去攞位, 如果唔係同人哋share table就唔係咁好啦