暑假時間咁長,一放假就想帶兩個女周圍去,今次咁黎左連我都未黎過既啟德郵輪碼頭😲唔講唔知原來呢到有間親子餐廳我地平日黎玩人比較小,小朋友可以盡情咁玩😆紙飛機地方都幾闊落,仲有好多玩樂設施,波波池、煮飯仔區域、角色扮演、滑梯、彈床,小朋友鍾意玩既都有齊而且呢到既燈光好好,影相好靚📸因為唔算好肚餓,我地叫左個兒童餐、酸菜魚、雞翼同一杯野飲兒童餐好豐富,有湯、烏冬、動物造型飽、蝦仁同蛋仲有飲品添,兩個女都好鍾意食🤤而我就比佢既雞翼同酸菜魚驚艷到!雞翼上枱時聞到個汁好香,食落先知原來有炸過,已經撈左汁仲keep到脆脆地既口感,雞翼入面都仲好滑,味道方面係偏甜嘅調味,大人小朋友都岩食👍🏻我覺得雞翼係必試既小食酸菜魚比我想像中大份,魚肉嫩滑,配料有大量芽菜、酸菜、萵筍、薯粉,味道都出色,辣度剛剛好帶點麻既感覺整體黎講都幾推薦大家黎玩,野食好食😋小朋友又可以盡情咁玩

而且呢到既燈光好好,影相好靚📸

因為唔算好肚餓,我地叫左個兒童餐、酸菜魚、雞翼同一杯野飲

而我就比佢既雞翼同酸菜魚驚艷到!

整體黎講都幾推薦大家黎玩,野食好食😋小朋友又可以盡情咁玩
2024-08-07
$300 (Tea)
  • 蜜椒汁雞翼