2022-10-19 49 views
🌲Ho Ho Ho~今個聖誕你諗住點過呢?我就會同屋企人過一個暖笠笠嘅聖誕啦🥰 你又知唔知McCafé出咗冬日限定嘅麥提莎特飲😍?我最鍾意冬日限定嘅熱朱古力特飲🤤飲品上面有一個好Q嘅聖誕老人圖案,加埋好可愛嘅鹿仔杯套,真係好有聖誕氣氛呀🤣用嚟打卡就啱晒啦!我會先整碎啲麥提莎再加入朱古力入面一齊飲,濃滑嘅朱古力加埋脆脆嘅麥提莎,真係好夾好好味😋!再食埋麥提莎脆脆朱古力蛋糕,成件事真係好sweet 呀🤤🤤大家都快啲試下,一齊Warm住過一個暖笠笠嘅Sweet-mas 啦! 🎁💕@mccafe.hk#McCafe #McCafeHK #王圓圓 #圓圓媽媽

@mccafe.hk

#McCafe #McCafeHK