2023-01-17 15 views
呢幾日天氣又凍返啦❄️喺時候食d暖笠笠嘅野暖吓身啦!食物太子真係好多隱世嘅平民小店🤤今次我同朋友就試咗呢間叫《川吧》嘅餐廳!餐廳主打食川菜,佢除咗有唔少麻辣嘅小菜之外,重有水煮牛肉、雞煲、烤魚,同埋火鍋提供❤️胡椒豬肚雞湯(半隻)$268今次我哋就叫咗個胡椒豬肚雞湯😋呢個火鍋湯底真係夠晒味,胡椒味超濃,少少辣咁,食完個身即時暖晒👍🏾另外,佢d雞件同豬肚都好多,2個人食,叫半隻就夠啦❗️因為我哋唔係好肚餓,所以只係叫咗幾碟火鍋料,有鵪鶉蛋、生菜同午餐肉🐽今次係我第一次打邊爐落鵪鶉蛋🥚咋,原來鵪鶉蛋同個胡椒豬肚湯可以咁夾wor👏🏾連我平時怕食得多,膽固醇超標,都忍唔住係咁食🤭真係好正呀😍我一早已經遺忘咗太子呢邊有咁多美食😆下次我再約朋友出旺角,都要嚟多d呢邊食飯先得🤭
呢幾日天氣又凍返啦❄️喺時候食d暖笠笠嘅野暖吓身啦!

食物

胡椒豬肚雞湯(半隻)$268