lunch set:蘋果提子汁雞排薯菜-個汁係橙橙地色,有幾粒提子(但係又唔係新鮮又唔係提子乾,不過有少少juicy!)唔會好甜,做得好出色.唔係間間店有!雞排-雞肉好嫩,好滑,同個sauce都match.薯條-20條左右,係曲式粗的,外勁脆,內軟.津白-好juciy橙-3 片連皮,其中一片好甜!係新鮮的,唔係切定放左好耐果d低糖綠茶-standard台式果d咁大杯,好夠凍,都feel到ok低糖,比大家樂的好!朋友的蕃茄炸魚柳紅糙米飯-魚柳炸得好好,好乾身,雖然個汁味道唔特出,只係見到兩片蕃茄,但係魚柳已取回不少分數.佢地d set的presentation好好p.s.佢地o既服務態度好好,個個都aggressive得泥好有禮貌,跟得好足客人的要求(即使無request都知道人地有咩need,同客人關係close得泥又唔會令人覺得煩厭!!
lunch set:
蘋果提子汁雞排薯菜-
雞排-雞肉好嫩,好滑,同個sauce都match.
薯條-20條左右,係曲式粗的,外勁脆,內軟.
津白-好juciy

朋友的蕃茄炸魚柳紅糙米飯-