2K
2006-09-03 11 views
尋晚同朋友0黎食dinner, 試0左個雞批, 沙爹牛肉公仔麵, 同埋share 0左個鹵水豬頭肉.雞批個皮好鬆脆, 有d 似車厘哥夫曲奇餅, 口感好好, 不過唔多夠熱, 餡料亦比較乾.鹵水豬頭肉係熱的, 個別幾件d 皮有片軟骨0係中間, 食落「sok sok 聲」好過癮; 亦好多肥腩, 好滯, 不過食一兩件咁都ok 0既.公仔麵d 沙爹牛肉幾韌... 不過d 麵就比出面d 茶餐廳整得好食, 起碼唔會腍bad bad.環境少少up dup, 阿姐面部表情好惡好唔耐煩, 阿媽之前0黎過一次之後返到屋企破口大罵0左一段時間; 不過正如之前好多comment 所講, 0黎得呢度都預0左環境同招呼會唔好0架啦, 都係志在平平0地食餐飯.呢區又平又好食0既茶餐廳/雲吞麵檔etc 其實都唔少, 我覺得呢間「蛇竇」又唔係真係咁outstanding 0者, 個人覺得試過一次就夠0架喇.