最入陳新記即買即煮超好味上次試咗好聞名既一口西多士見枱枱都有海鮮今次就黎試下海鮮加工買左好多海鮮 新鮮即刻拎去上面即煮行到最入最入就可以比海鮮個靚女好好采可能過左Lunch今日唔使等太耐記得上次食西多都要等下位因為呢間真係好爆場 上次全場Lunch time得佢一間坐滿誇張到不得了樓下既海鮮都平、所以我地都買左好多五星為滿分美極爆蝦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️香口惹味,蝦肉爽口鮮甜椒鹽鮑魚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️哇!好驚喜,軟糯彈口有口感,完全冇諗過鮑魚咁樣煮可以咁好食豉椒炒蟶子皇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️足料有豉汁香味,啲汁過晒去蟶子皇到!完美蒜蓉粉絲蒸扇貝⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️每一條粉絲都軟身唔會硬塊塊咁,好入味,火喉剛剛好薑蔥炒蟹⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️係人都知食薑蔥炒蟹其實係食薑蔥,足料到不得了,啲蟹入晒味完全冇揸流攤,滿意呀!椒鹽鮮魷魚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️外層脆,內層軟,停唔到口,不過魷魚膽固醇好高🤫我都係食咗兩舊就收手魚魚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️足料蒸,唔會搶魚味,火喉剛剛好唔會過火!掂隱藏版紅豆一口西多士⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️上次食完一口西多士,今次個靚女問我試唔試吓紅豆一口西多士,原來呢個係隱藏餐牌,要問先至有,係好好食啊😍咬落去外脆內軟,好似棉花咁樣,真係太好食食完呢一餐,我
最入陳新記即買即煮超好味

上次試咗好聞名既一口西多士
見枱枱都有海鮮
今次就黎試下海鮮加工
買左好多海鮮 新鮮即刻拎去上面即煮
行到最入最入就可以比海鮮個靚女
好好采可能過左Lunch今日唔使等太耐
記得上次食西多都要等下位
樓下既海鮮都平、所以我地都買左好多

五星為滿分

美極爆蝦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
香口惹味,蝦肉爽口鮮甜

椒鹽鮑魚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
哇!好驚喜,軟糯彈口有口感,完全冇諗過鮑魚咁樣煮可以咁好食

豉椒炒蟶子皇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
足料有豉汁香味,啲汁過晒去蟶子皇到!完美

蒜蓉粉絲蒸扇貝⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
每一條粉絲都軟身唔會硬塊塊咁,好入味,火喉剛剛好

薑蔥炒蟹⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

椒鹽鮮魷魚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

魚魚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
足料蒸,唔會搶魚味,火喉剛剛好唔會過火!掂

隱藏版紅豆一口西多士⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

食完呢一餐,我明白到既係點解呢間野可以咁爆場!因為佢啲野食真係忙得嚟都keep到水準👍🏻服務態度又好,估唔到大排檔係可以有笑容同有禮貌,可能因為啲店員比較年輕啲知道咩叫劉華態度啦
2022-08-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
  • 招牌一口西多士
  • 南乳豬手