2023-02-15 697 views
去左K11食五兄弟😂叫左雙層cheese burgerFive guys Burger有十五款toppings免費揀唔想揀可以叫all the way 咁就包哂基本八款Burger覺得麻麻 唔算太特別 如果好鍾意食配料食可以試哂咁多款😂個錫紙焗到個包太濕了但薯條同奶昔好出色😍😍薯條份量好大 多到滿瀉 成個紙袋都係 好滿足鍾意食粗薯條 覺得佢既薯條好正!有超級香薯仔味 脆脆地 唔係軟淋淋一條薯條🍟係最好食既薯條🍟呢到奶昔都好正 同burger toppings一樣有好多款自己揀 都可以mix款試左咖啡奶昔 有人話佢奶昔好甜 不過我覺得岩岩好😛味道夠濃夠香😛😛總結黎講薯條奶昔比Burger好味 份量都偏大份女仔可以叫Little size另外等位有少少麻煩 因為都係快餐店自助模式 無service既等位等好耐 岩岩等到卡位坐低又有人無問聲就無啦啦搭枱搭枱又無任何膠板阻隔 之前疫情有啲食得唔放心外賣會比較好 返去慢慢食薯條🤪📍 Five Guys (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 3樓301B-302號舖
去左K11食五兄弟😂
叫左雙層cheese burger
唔想揀可以叫all the way 咁就包哂基本八款
個錫紙焗到個包太濕了
但薯條同奶昔好出色😍😍
薯條份量好大 多到滿瀉 成個紙袋都係 好滿足
鍾意食粗薯條 覺得佢既薯條好正!
有超級香薯仔味 脆脆地 唔係軟淋淋一條薯條🍟
係最好食既薯條🍟

總結黎講薯條奶昔比Burger好味 份量都偏大份
女仔可以叫Little size
等位等好耐 岩岩等到卡位坐低又有人無問聲就無啦啦搭枱
搭枱又無任何膠板阻隔 之前疫情有啲食得唔放心
外賣會比較好 返去慢慢食薯條🤪

📍 Five Guys (尖沙咀)
  • Fries