2021-08-09 48 views
朋友同我都係都好鍾意食串燒,所以決定去荃灣呢間餐廳試吓,估唔到有驚喜🤤一入到去,餐廳嘅佈置就已經令人忍唔住想打卡✨餐單可以見到串燒嘅種類有好多,我哋叫咗好多串,可以一齊share🤤 餐廳仲有酸辣粉可以叫,有興趣嘅朋友可以試吓,至於飲品方面,由於暫時未有酒牌,所以如果想飲酒,就要自己係附近買,但餐廳有汽水提供~麻辣豬耳好爽口煙韌,都好夠辣🤤見到餐單牛舌有兩款,一個係厚燒牛舌,一個係牛舌心,我哋試晒兩款,至於五花腩,油脂分佈平均,好邪惡,雞腎亦都好有咬口😆金菇肥牛卷必叫!好juicy🤤大墨魚嘴同羊架都可以一試😆韭菜、雞髀菇、台灣腸,呢幾款每一次食串燒都一定要叫😆✨蒜蓉燒生蠔🦪都好新鮮,店員特別推薦🤤蒜蓉粉絲扇貝🤤蒜香茄子🍆夠晒多蒜,好惹味🤤

麻辣豬耳
麻辣豬耳好爽口煙韌,都好夠辣🤤

金菇肥牛卷必叫!好juicy🤤大墨魚嘴同羊架都可以一試😆

韭菜、雞髀菇、台灣腸,呢幾款每一次食串燒都一定要叫😆✨

蒜香燒生蠔

蒜蓉燒生蠔🦪都好新鮮,店員特別推薦🤤
蒜蓉粉絲扇貝

蒜蓉粉絲扇貝🤤
蒜香茄子

蒜香茄子🍆夠晒多蒜,好惹味🤤
蒜香牛油雜菇
麻辣豬耳