2019-09-14
懶開有條路,食開個期會追住食,所以最近既星期六午餐/下午茶都會去食!本人係anti個兩兄弟既,一來因為我食酸辣,二黎佢呢個湯真係好似會上癮咁架! 個期食開突然無得食會好掛住佢架! 而呢個癮我亦已經成功地傳染我男人,有時星期六諗唔到,佢會話,“我知你鍾意/想食,不如就米線啦!”明明係佢自己癮起🤭我通常叫中辣,因為會balance到,但大辣就cover左個酸味,又唔係死辣既... 但就... 都係中啦XD 男人就通常叫小辣然後偷我幾羹湯,佢唔係唔食得,只係佢會爆汗,所以囉...餸就好隨心,不過總會叫豬紅蘿蔔,然後睇個日心情再share!而佢小食中既皮蛋又係幾好食,佢雖然係麻辣,但唔會只有麻而唔香,所以肚餓既話,我地就會加點呢個小食,而如果我地食下午茶,通常個晚都可以唔洗食XD兩餸 $45三餸 $60皮蛋 $24
兩餸 $45
三餸 $60