2022-07-17 1082 views
金寶冰廳🍞🍳懷舊味道ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ有時候假日不一定坐ᴄᴀғᴇ才是幸福,揾間懷舊冰室食個常餐都好開心架🦦⧂特餐 沙嗲牛肉麵、牛油餐包、火腿奄列去茶餐廳一定要食沙嗲牛肉麵🫶🏻唔知點解係屋企係整唔到係茶餐廳食既味道啊👅⧂咖哩牛肉煎蛋湯麵 🍜 配菠蘿油真係好耐無食過菠蘿油,雖然係少肥🐖但假日就比自己放縱下吧🦫菠蘿油趁熱食,牛油🧈溶哂係中間,配搭埋脆脆既表皮,好好食😋⧂金寶奶茶 - 凍奶茶係金寶冰廳必飲的,我好少飲奶茶的,但黎到依度無理由唔試,因為天氣太熱,所以叫咗凍奶茶🥤我哋叫咗少甜少奶,所以茶味好濃,好香滑,無令我哋失望👀可能係假日去,ᴋᴇᴇᴘ住人來人往,座位比較窄,但咁先係最地道既香港茶餐廳💛
金寶冰廳🍞🍳

⧂特餐
沙嗲牛肉麵、牛油餐包、火腿奄列

⧂咖哩牛肉煎蛋湯麵 🍜 配菠蘿油

⧂金寶奶茶 - 凍