2021-03-09 238 views
《 No.1 JenJen開心果蛋糕🤫❤️ 》1️⃣ 新年開心果遇上莓 $498 (9.8 / 10)見上次冇得食咁慘今次就一齊買咗😍又係冇失望!賣相好靚☺️玄米蛋糕濕潤鬆軟 中間有一舊好厚身好煙韌嘅麻糬 💯仲有好足料嘅開心果忌廉!內餡滿滿嘅開心果醬仲有啲朱古力🍫脆脆增加口感!整體蛋糕甜度吾高🥰面頭嘅草莓忌廉都好清新🍓微酸得黎又同開心果嘅果仁香好襯💯💛食過Jenjen既玄米茶好多次💛好鍾意佢玄米茶獨有的米香醇厚 亦好欣賞佢忌廉濃郁得黎都超級順滑😳🌟完全唔粉!🎂🍰今次第二次食開心果🥰真係好中我口味 半個真係唔夠食 即刻就食晒 如果繼續出就好啦🥲估唔到玄米茶同開心果咁夾!都係果句jenjen蛋糕永遠唔會令我失望☺️而且每次去攞都好開心 最鍾意同jenjen媽咪傾偈!—————————————————————📍Jenjen Bakery Love (九龍灣)九龍灣宏開道15號九龍灣工業中心6樓10號舖
《 No.1 JenJen開心果蛋糕🤫❤️ 》

1️⃣ 新年開心果遇上莓 $498 (9.8 / 10)

見上次冇得食咁慘今次就一齊買咗😍又係冇失望!

📍Jenjen Bakery Love (九龍灣)
九龍灣宏開道15號九龍灣工業中心6樓10號舖